2017 -årets som aldrig kommer tillbaka

Under 2017 var året då företaget ADHDhjärtat tog stora kliv framåt.

2 böcker som släpptes under året varav "Kom vi gör om det" som jag skrivit tillsammans med Linda Jensen, Annelie Strömberg, Linda Warvelin och som Moa Graaf illustrerat har blivit, vad jag vill kalla det för en succé. Egenutgivare och allt som vi är, som vågade tacka nej till ett förlag, ja.

Under 2017 sista 3 månader har nästan hela upplagan sålt slut, boken har rekommenderats av Bo Hejlskov, blivit tipsad och rekommenderad av attention, habiliteringar, media. Ja. Det har varit en otroligt spännande resa, både till resultatet men också även att följa boken på resan ut till kund.

Jag har figurerat i Tv4, tidningar, radio och lite varstans och det har liksom inte gått att värja sig för mitt namn, inte ens på en hotellfrukost i Oskarshamn kan man missa stora upplag i lokaltidningen. Inte att förglömma Bokmässan som var något av det roligaste och mest utmanande jag upplevt!

I och med min och Caroline Fredrikssons fotbollsförening NPF-hjärtats FF fångades vi in tack vare vårt arbete med att inkludera och att anpassa av ett stort förbund. Vi har under året smygstartat ett samarbete för att under 2018 utforma utbildning, föreläsning och handledning till andra föreningar. Stort på många sätt för mig som företagare men ännu större för mig personligen.

Företaget och dess vision har känts ännu mer aktuell för mig personligen. Att sprida kunskap, för att kunskap är det som kan hjälpa individen till rätt anpassning och förståelse.
När vår familj drabbades av det som jag fasat förr, nästan tragiskt nog väntat mig, om än senare i livet. Vårt barn sveks av samhälle. Ännu ett barn som inte passar in i det normativa. Sjukskriven, utbränd, deprimerad. Ynka 6 år gammal och den smärta som förälder, syskon och framför allt för barnet själv, det är aldrig en smärta de kan ursäkta eller som vi kan förlåta. Vi har inte ens tagit oss tillbaka ännu. Men vi kämpar, så som så många andra familjer, barn, ungdomar, syskon, föräldrar.
Och varenda eldsjäl, privatpersoner, företagare, organisationer, föreningar som bär dessa barn på sina axlar.
Utan er hade det varit ännu tyngre att stå kvar!

Så tack ni som på ett eller annat sätt är där för barnen genom era böcker, era ord, era produkter, er professionalitet, ert sätt att visa omvärlden att vi, vi kan också höras och har rätt att finnas! Och vi tänker aldrig ge upp, tillsammans är vi starka!

Malin Rocca Ahlgren, MrsHyper, Kollegorna till Kom vi gör om det, Malena Ernman, Elevens rätt, Barn i behov, Only for heroes, Komikapp,
alla stödgrupper på Facebook, Supermamsen, Kaosteknik, Medvind, Attention, Bokstavspedagogen Alexander, Måns Möller, ADHD feministerna, Petra Krantz Lindgren, Föräldrar som bryr sig, Min stora dag, Underbara ADHD, Friends,  Catrin Söderlund, Anja Wikström, Hjärnfonden, Tina Wiman, Guld med ADHD, och sist men inte minst, föreningen som ligger mig så varmt om hjärtat; Kung över Livet!

Jag har säkerligen glömt någon, men är det nån gång jag kan få ursäkta mig med min ADHD, så borde det vara nu.

Så när jag blickar bakåt och ska ta farväl av 2017 gör jag det med blandade känslor.

Om jag ser endast företagets 2017 så är det en stor high five och en kram.

Men som privatperson höjer jag högst upp min hand och vinkar lite snabbt. Och sådär i smyg kanske jag helt enkelt ger 2017 fingret.

2018 välkomnar jag. Med stora famnen.

Dela gärna:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *