Att vara en eldsjäl utan att veta det själv…

Caroline Fredriksson 

En eldsjäl som inte är medveten om den eld som brinner.

 

 

 

När jag fick idéen att starta Npf-hjärtats FF blev Caroline en självklar person att fråga. Utan att tveka tackade hon ja.

Nu står vi är som föreningsansvariga med ett fotbollslag som är något utöver det vanliga. Hur hennes värderingar och människosyn genomsyrar hela föreningen och allt det vi står för, det förstår hon nog inte själv.

Utan hennes engagemang och hennes vilja att ge våra underbara barn denna tid hade inte NPF-HJÄRTATS FF varit en möjlighet.

Caroline är inte bara en del utav föreningen. Hon är så mycket mer. En god vän, en medmänniska och det där stödet som så många behöver. Jag har lyckligtvis det genom henne.

Hur tackar man någon som ställer upp och lyssnar när man behöver? Eller som lusläser texter för att komma med synpunkter och feedback? Hur kan man tacka en person som direkt säger “räkna med mig, alltid” när man kommer på en ny idé?

Det finns inte många ord som räcker till i dessa sammanhang men från botten av mitt hjärta. TACK. Du gör skillnad inte bara för mig och mina barn utan för alla de barn du valt att lägga din tid på.

...Ibland räcker det gott och väl att bara vara sig själv.

Dela gärna:
Märkt , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *