Expressen ni borde skämmas!

Idag är vi många, MÅNGA som är rejält upprörda. Åter igen sprids missvisande okunskap i en av de största tidningarna i vårt land och denna gång sparkas det hejvilt neråt. Mot våra älskade barn och mot oss som föräldrar.

Att påstå att vårdbidraget ökar antalet ADHD-diagnoser och att det är något vi föräldrar utnyttjar  (alltså bidragsfusk) är inget annat än förtal.

 

Att påstå att pojkarna som har myror i brallan ska gå om en klass, mogna på sig etc är så extremt uppåt väggarna elakt och dumt. För det första missas (som oftast) tjejerna med sk myror i brallan och för det andra. ADHD har INGET med intelligens att göra. Vilket det verkar gått skribenten helt förbi.det handlar inte om omognad eller annat blaha Utan helt enkelt om att INTE KUNNA sitta still.

 

 

Att en tidning väljer att publicera en text som så uppenbart endast skrivits för att jaga likes och delningar är helt befängt.

Vart är den stolta journalistiken ? Inte hos expressen iallafall.

 

Som förälder med barn med svår ångest problematik, sömnproblem, stressmage som följd av hens ADHD och autistiska drag blir jag oerhört kränkt av att människor väljer att sparka på MIG en förälder som ger allt av sig själv för att ens barn ska få leva på samma villkor som sina vänner.

Att sparka på mitt barn gör mig förbannad. Hen är ingen modetrend eller ett sätt att få extra pengar. Hen är ett barn som inte ens är fyllda 5 år och som redan uttalat att hen vill dö.

 

Varsegod expressen här får ni er eftersökta delning. Håll till godo

http://www.expressen.se/ledare/vardbidraget-kan-bidra-till-adhd-okning/

Dela gärna:

2 kommentarer till “Expressen ni borde skämmas!

  1. Det är så jävligt att inte en skribent inte ids sätta sig in i problematiken innan artikeln skrivs, Det föräldrar med Aspberger eller ADHD barn genomgår två helveten i sin strid för barnen mot myndigheter och skolor samt samhällets okunskap (lathet) Barnen är helt underbara och intelligenta, men har andra förutsättningar för sånt som vi andra tar för givet. Skärpning och en ursäkt

  2. Fruktansvärd okunnighet att skriva en sån artikel.
    Hur kan man döma och baktala barn med stora problem att klara av de dagliga samhället.
    Den som skrivit borde ta sig i kragen och be om ursäkt och lära sig mer innan man skriver sån skit..
    Mormor till ett Aspergerbarn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *