Som en blomma

 

När jag på söndagar tränar  Fotbollslaget NPF-hjärtats FF är det så uppenbart att vad dessa barn behöver är att få vara sig själva och att vi runt omkring dem har ett oerhört stort ansvar. Ett för mig självklart ansvar, att bemöta dem på deras egna villkor.

Som en blomma…

Om man vattnar dem och ger dem rätt slags näring så blommar de sakta ut. Om man ger den tid som krävs och den omsorg som behövs så döljer sig en vacker färg där inuti. Kronblad som vecklas upp, en efter en och sprider en underbar sötma i rummet.

En doft av att få lyckas, en doft av att finnas till. Färger som färgar av sig i mitt sätt att möta dem. En blomma vars prakt jag uppmärksammar, ser innan den ens gett sig till känna. Som jag önskar att alla kunde se…

 

Dela gärna:
Märkt , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *